Nisan Ayı Akademik Kurul Toplantımızı Gerçekleştirdik

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Nisan ayı akademik kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda sınav süreci değerlendirildi ve motivasyon kaybına yönelik çalışmlar yapılması kararlaştırıldı. Bu kapsamda 12 ve 11. sınıflar için bütün branş öğretmenleri akademik kurul öğretmenlerinin katılımlarıyla motivasyon konferanslarının düzenlenmesi kararlaştırıldı.  Ayrıca sosyal faliyetler kapsamında okul pikniği ve mezuniyet programlarının tarihleri belirlendi. Bu etkinliklere yönelik çalışmalar hakkında komisyon bilgilendirildi. Yapılan denemelerdeki sonuçlar değerlendirilerek bundan sonra yapılacak denemelerde öğrenci disiplini ve sınav ciddiyetinin artırılması için alınacak önlemler belirlendi.

19.04.2024 43